Er du vores nye softwareudvikler?

Candidates

Vi har travlt og søger derfor en dygtig softwareingeniør til følgende primære arbejdsområder:

  • Software analyse & design
  • Applikationsudvikling i C# og React

Derudover vil kendskab til følgende teknologier være en fordel

  • Google Material Design
  • Web services
  • SQL Server databaser
  • DevExpress component suites

Dine primære arbejdsområder vil i første omgang være applikationsudvikling i C# og webudvikling i React. Du vil komme i berøring med alt lige fra analyse & design til implementering & service, da vi typisk varetager hele processen for vores kunder.

Alt efter interesse og kompetencer, vil du på sigt få ansvar for udvalgte teknologier eller kundeløsninger.

Erhvervserfaring

Du er fagligt dygtig med omfattende softwarekendskab og forståelse, gerne med praktisk erfaring i applikations- og webudvikling. Erfaring fra større software udviklingsprojekter er en fordel.

Personlige egenskaber

  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.
  • Du har en grundlæggende interesse for programmering og nye teknologier.
  • Du arbejder selvstændigt, struktureret og kvalitetsbevidst.
  • Du har overblik og kan prioritere opgaverne, når der er tryk på.
  • Du er positiv, har let til smil og ser muligheder frem for problemer
  • Du tager ansvar og er serviceminded.

Startdato

Snarest muligt.

Arbejdssted

Level 3 Technologies ApS, Niels Bohrs Allé 185, 5220 Odense.
L3T er et lille softwarehus som har specialiseret sig i løsninger til level 3(ISA 95) laget mellem produktion(level 2) og kontormiljø(level 4). Vores kunder og samarbejdspartnere er en blanding af store etablerede firmaer indenfor bl.a. energibranchen og metalgenindvinding, samt mindre innovative lokale firmaer. Vi mener selv vi har skabt en firmakultur med et andet værdisæt end klassiske aktieselskaber, hvor der er plads til at dyrke sit arbejde og faglige interesser uden at det går ud over familielivet. Vi tilstræber lean arbejdsprocesser med fokus på kvalitet og har en kort beslutningsproces, når der kommer gode ideer på bordet.
Ambitionen er at have dygtige og glade medarbejdere og en kerne af gode kunder / samarbejdspartnere.

Ansøgningsfrist

Ansøgningerne bliver selvfølgelig behandlet fortroligt og i den rækkefølge, de kommer ind.

Bo Sundahl
Partner & Sales Manager
Mobil: +45 4040 7941
Email: bs@l3t.dk

L3T trusted shutdown analysis on South Arne

Ineos has trusted Level 3 Technologies to do shutdown analysis on South Arne.

This marks an important milestone for us. Level 3 Technologies is now delivering shutdown analysis report for both Emergency shutdown and fire & gas systems on all danish installations in the northsea.

Our shutdown analysis reports are made using a semi-automatic analysis tool, SDA Manager, which evaluates the responses found in the event database according to the expected effects defined in the Cause & Effects
design material. Afterwards all findings from the SDA Manager have been manually reviewed and commented as a report.

FENIX METALS project successfully delivered

Level 3 Technologies won the exciting and complicated project to create a “state of the art” MES system for the FENIX METALS plant in Tarnobrzeg, Poland, in 2018. The project has been made in close cooperation with the customer during the whole period. Several L3T employees has traveled to FENIX METALS in Tarnobrzeg numerous times.

FENIX METALS is the most dedicated and modern tin recycler in Europe, conserving resources through technologically advanced recycling of almost all types of tin residues into refined metals and products.

FENIX produces high grade pure tin and Europe’s widest offering of tin and solder alloys. We supply over 250 products in a variety of shapes such as ingots, bars, sticks, wires, anodes, pellets and granules both as standard products and according to unique customer specifications.

Automation Alliance – Stronger together.

Stronger together. Det tror vi på i Level 3 Technologies og vi har derfor gennem et stykke tid søgt efter samarbejdspartnere så vi kan byde ind på større opgaver hvor en dele af opgaven går ud over vores egne kernekompetencer.

Level 3 Technologies er medstifter af fællesskabet Automation Alliance. Automation Alliance består, udover Level 3 Technologies af virksomhederne Tipatek Automation og Safe O&M solutions. Vores fælles kompetencer giver gør os i stand til at byde på langt mere brede opgaver.

Læs gerne mere om det nye fællesskab og vores fælles kompetencer på Automation Alliance website.

Level 3 Technologies

With more than 30 years of Oil & Gas experience, L3T knows how to develop intelligent software tools for a hazardous environment.

Tipatek Automation

Tipatek will be the preferred partner of future-proof automation solutions and services for the energy and industries in Denmark. Our competent employees provide consultancy and advice, which ensures value and choice of the right automation solution.

Safe O&M solutions

Siden 2018 har vi arbejdet med udvikling og implementering af tekniske løsninger, som har til formål at understøtte den grønne omstilling og højne sikkerheden for mennesker og miljø.

Vokseværk. Der var en, der var to, der…….

Vores kundeportefølje og ordreindgang vokser fortsat og vi kan derfor med glæde præsentere 4 nye ansigter i lokalerne på Niels Bohrs Alle

Tine Dall
Tine er en gammel kending fra ABB, som vi kender rigtig godt, og som har mange års erfaring inden for Olie & Gas branchen. Hun er således allerede i fuld gang med flere af vores projekter til Total E&P.
Tine har en uddannelse som Data Ingeniør og har 15 års erfaring med software og automationsløsninger.

Kasper Madsen
Kasper er nyuddannet IT-ingeniør som afsluttede sin uddannelse på fornemmeste vis med et 12-tal i afgangsprojektet. Kasper er allerede godt kendt med L3T miljøet da han siden sommeren 2018 har været studiemedarbejder og i øvrigt lavede afgangsprojekt for L3T.
Kasper er tiltænkt en rolle som udvikler på vores windows(C#) og web(React) løsninger.

Mohammad Hassan
Mohammad er allerede godt i gang med sin første opgave, hvor vi ønsker at integrere vores timeregistrering og ressourceplanlægning med vores projektstyring i asana.

Pawel Kuzmicki
Pawel har en bachelor i softwareudvikling fra Polen og er ved at læse kandidatuddannelsen på SDU i Odense. Pawel er tilknyttet et stort projekt til en kunde i Polen og skal være med til at danne bro mellem de polske brugere og udviklerne i Danmark.
Pawel har således allerede fået sin ilddåb med en uges arbejde på fabrikken i Polen.

Er du vores nye softwareudvikler?

Vi har travlt og søger derfor en dygtig softwareingeniør til følgende primære arbejdsområder:Candidates

  • Software analyse & design
  • Applikationsudvikling i C#

Derudover vil kendskab til følgende teknologier være en fordel

  • Web udvikling med Google Materialize, React, web services mm.
  • DevExpress component suites
  • SQL Server databaser
  • Elasticsearch løsninger

Dine primære arbejdsområder vil i første omgang være applikationsudvikling i C#, da vi står overfor en større udviklingsopgave. Du vil komme i berøring med alt lige fra analyse & design til implementering & service, da vi typisk varetager det hele for vores kunder.

Alt efter interesse og kompetencer, så vil du på sigt få ansvar for udvalgte teknologier eller kundeløsninger.

Erhvervserfaring
Du er faglig dygtig med omfattende softwarekendskab og forståelse, gerne med praktisk erfaring i applikationsudvikling. Erfaring fra større software udviklingsprojekter er en fordel.

Personlige egenskaber

  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.
  • Du har en grundlæggende interesse for programmering.
  • Du arbejder selvstændig, struktureret og kvalitetsbevidst.
  • Du har overblik og kan prioritere opgaverne, når der er tryk på.
  • Du er positiv, har let til smil og ser muligheder frem for problemer
  • Du tager ansvar og er serviceminded.

Startdato
Snarest muligt.

Arbejdssted
Level 3 Technologies ApS, Niels Bohrs Allé 185, 5220 Odense.
L3T er et lille softwarehus som har specialiseret sig i løsninger til level 3(ISA 95) laget mellem produktion(level 2) og kontormiljø(level 4). Vores kunder og samarbejdspartnere er en blanding af store etablerede firmaer indenfor Olie & Gas branchen samt mindre innovative lokale firmaer. Vi mener selv vi har skabt en firmakultur med et andet værdisæt end klassiske aktieselskaber, hvor der er plads til at dyrke sit arbejde og faglige interesser uden at det går ud over familielivet. Vi tilstræber lean arbejdsprocesser med fokus på kvalitet og har en kort beslutningsproces, når der kommer gode ideer på bordet.
Ambitionen er på sigt at være 10-12 medarbejder og have en kerne af gode kunder / samarbejdspartnere.

Ansøgningsfrist
Ansøgningerne bliver behandlet i den rækkefølge, de kommer ind.

Bo Sundahl
Partner & Sales Manager
Mobil: +45 4040 7941
Email: bs@l3t.dk

 

Download opslaget her

Level 3 Technologies rykker ind på KMD

L3T har vokseværk og er for længst vokset ud af vores 45 m2 store kontor i Forskerparken. Vi er derfor stolte over at kunne annoncere at vi flytter til nye lokaler i KMD’s bygning på Niels Bohrs Allé 185 den 23. april. Der vil være god plads til både eksisterende som nye medarbejdere.

Kontoret bliver ca. dobbelt så stort, med eget mødelokale og der er mulighed for at udvide yderligere hvis vi får brug for det.
Flytningen bliver også et miljøskifte idet KMD gennem de sidste år har indlogeret flere andre IT-selskaber; heriblandt IBM. Miljøet, lokalerne og vores kommende naboer ved KMD er præcis det vi har ledt efter, så vi glæder os meget til at tage de nye lokaler i brug.

Vi starter med klargøring af teknik, netværk med mere den 16. april og forventer at være flyttet helt den 23. april. Telefonerne vil være åbne og vi forventer at kunne yde support, med kort varsel, gennem hele perioden, fuldstændig som normalt.

Vi glæder os til at byde både gamle og nye kunder velkommen i vores nye lokaler.

 

3 nye ansigter på kontoret i Forskerparken

Vi har haft travlt hele efteråret, og prognosen viser at det fortsætter langt ind i det nye år. Vi har derfor taget konsekvensen og rekrutteret stort ind. Vi  glæder os derfor til at byde velkommen til 3 nye ansigter, på kontoret i de kommende måneder.

 

Lars Lindegaard Mikkelsen

Lars kommer fra Automation Lab i Svendborg og starter ved os d. 2. jan. 2018. Lars har stor erfaring fra både automations- og offshorebranchen og hans profil passer helt perfekt ind i vores team. Lars kommer til at arbejde med alle typer kundeopgaver.

Lars er uddannet maskinmester, men har efterfølgende taget en Masteruddannelse i ”Computer System Engineering”. Senere er det bl.a. blevet til en PhD med fokus på “Next generation Integrated Operation in offshore oil & gas production”, og til slut en ansættelse som PostDoc ved SDU.

 

Martin Brogaard Juel Jensby

Martin skal i sit femte semester på ingeniøruddannelsen være i 20 ugers ingeniørpraktik hos L3T, d. 1. feb. 2018. Martin kommer til at arbejde med mindre kundeopgaver og interne udviklingsopgaver.

Martin er udlært elektriker i 2005 har arbejdet som elektriker indtil 2014 hvor han startede på ingeniøruddannelsen.

 

Jean Ramon Johnsen

Jean startede d. 13. dec. 2017 som Junior Software Engineer hos os.

Jean er i gang med første semester på SDU som IT ingeniør. Da Jean af gode grunde skal passe sit studie, vil han typisk være hos os ca. 10 timer om ugen. Jean’s primære arbejdsopgaver bliver interne udviklingsopgaver.

L3T på Projekt og Praktik dag på SDU

L3T har længe haft en ambition om at få flere relationer til SDU og studerende generelt. Dels giver de studerende ofte rigtig god inspiration, og dels er arbejdet med studerende, en vigtig del af vores langsigtede rekrutteringsstrategi.

Nu skulle det være, og i selskab med store firmaer som KMD, Hesehus, Netcompany m.fl. stillede ”lille” L3T op til SDU’s årlige studiemesse.

Det blev en forrygende dag, med masser af dialog med engagerede studerende, og stor interesse for vores L3T Kahoot konkurrence, hvor Jean Ramon Johnsen løb med 1. præmien – en Sonos One højttaler.

Målt på antal ansøgere til vores ledige stillinger som praktik og studiemedhjælper, så var studiemessen en kæmpesucces, og vi forventer at kunne annoncere nye L3T spirer i nærmeste fremtid.

L3T is looking for candidates

Our business is expanding and we are seeking new enthusiastic employees to join our team. If you are a candidate, please respond to the vacancy description below:

* *

Vi udvider forretningen og søger ny IT ingeniør / udvikler til vores stærke og dynamiske team. Som lille og agil virksomhed er nøgleordene selvstændig, spidskompetencer, disciplineret, fleksibel, og top motiveret. Har du disse egenskaber kombineret med en bred IT baggrund, så kan vi tilbyde en afvekslende og spændende hverdag hvor kunderne og arbejdsglæden er i centrum.

Arbejdsopgaverne vil omfatte IT projekter omhandlende alt lige fra softwareudvikling til kundeinstallationer og service. Kendskab til automation og Olie & Gas branchen vil absolut være en fordel.

Ansættelse: 1. august

Ansøgningsfrist: 20. juni.

Er du en kandidat så kan du sende en ansøgning med CV til contact@l3t.dk. Har du spørgsmål til opslaget, så er du også velkommen til at ringe til Bo Sundahl på 4040 7941 eller Lars Andreassen på 3068 5608.

Candidates